Wat maakt SpecialTeam speciaal

Elke organisatie en team heeft een eigen persoonlijkheid, zo is ook elk recruitment proces uniek. Door creatief gebruik van marketing en een persoonlijke manier van werving creëren wij fans voor uw organisatie. Een nieuwe collega vinden, samenwerken en een contract aangaan is als het aangaan van een liefdesrelatie. Ons doel is een talentteam te creëren die een liefde heeft voor uw organisatie en snel inzetbaar zijn. Wij leven met uw visie en stralen dat uit in onze manier van werving. Een persoonlijke manier van werven waarbij wij alle mogelijke middelen kunnen inzetten om voor u de juiste kandidaat te werven gaat bij ons altijd gepaard met het creëren van veel aandacht via gerichte media kanalen en activiteiten.

Strategie

Met de juiste strategie en concept spreken wij de juiste doelgroep aan.

Screening

Met onze screening krijgen wij een gevoel bij het karakter en visie van uw organisatie. Wij vertalen dit naar een optimale werving waarbij de persoonlijkheid van de talenten perfect aansluit.

Identiteit

onze werving heeft een duidelijk identiteit en uw organisatie straalt

Passie

Wij hebben een passie voor talenten en toekomstige talenten. Wij zorgen voor interne en externe opleidingen en trainingen zodat zij sneller inzetbaar zijn, dit kan zowel op uw of onze locatie.

Optimaal werven

Elk periode duidelijk analyse van de werving om samen het proces te optimaliseren

Management informatie

Analyse van adwords, social media, advertising, employee referral, email marketing, job boards, prints,

Talentpool

Wij presenteren u de profielen en u kiest de beste match.

Snel en flexibel inzetbaar

Voor uw beste match bepaalt u uw eigen flexibiliteit. De meest gebruikte vormen zijn Werving en Selectie of uitzenden.

Kosten beperken?

Door onze unieke werkwijze vragen wij uw commitment. Hierdoor kunnen wij de kosten beperken en kunt u direct zien wat u bespaart en wat de kosten hiervoor zijn.

U kunt kiezen uit de 5 meest gekozen pakketten waarbij de werving en selectie voor u wordt overgenomen. Heeft u specifieke wensen, neem dan contact met ons op.

Waarom SpecialTeam

   • De beste kandidaat
   • Kosten besparing
   • wekelijkse inzage proces
   • Hoge kwaliteit
   • Proces op maat

Wat zeggen anderen over ons

“Het is prettig samenwerken met SpecialTeam. Ze zijn betrouwbaar en maken waar wat ze beloven. Je komt dus niet voor verrassingen te staan.”
Erik Hermeler, Swain Logistics
“Onze ervaringen met SpecialTeamzijn goed. Er is veel persoonlijke attentie (2 wekelijkse meeting, langskomen op de zaak voor uitzendkrachten etc.), de opdrachten worden goed uitgevoerd, zijn altijd bereikbaar of bellen indien nodig zeer snel terug.”
Sophia Wietzema, Topsport